Sees vi i Trondheim eller Bodø neste uke?

Helseoversikt vil neste uke være tilstede på prekonferansen for jordmorledere og fagjordmødre i Trondheim 16. september, og på Helsesykepleierkongressen Bodø 17. og 18. september. Det er mange som har sagt de vil ta en prat med oss disse dagene. Ved å forhåndsbooke tid, så sikrer vi at vi rekker å prate med også deg/dere. Trykk videre for å lese mer.

Read More
Alexander Rein
Nyttige verktøy for gravide og småbarnsforeldre - "Sparketeller" lansert med innspill fra Landsforeningen Uventet Barnedød

I samarbeid med Landsforeningen Uventet Barnedød (som står bak Kjennliv.no) lanserte vi nylig i appen en sparketeller for våre gravide brukere. Dette er en av flere verktøy tilgjengelig nå i appen. Fremover vil det bli lansert stadig nye viktige og nyttige verktøy for både gravide og småbarnsforeldre.

Read More
Velkommen, Asker og Drammen!

Vi legger nå til noen flere kommuner frem mot lansering i hele Norge. Det er derfor veldig gledelig å få Drammen og Asker ombord. To nye kommuner som ser verdien av at innbyggerne får en trygg kilde digitalt til riktige og viktige helseråd og verktøy i gravid- og småbarnsfasen. To nye kommuner som ønsker å utforske mulighetene digitalisering gir for disse gruppene.

Read More
1000 registrerte gravide brukere

I dag nådde vi 1000 registrere gravide i app`en vår. Helsefaglig artikler har blitt lest over 20 000 ganger av disse brukerne. Og dette bare gjennom tilstedeværelse på helsestasjonene i fire kommuner i noen måneder. Resultatene fra piloten er gledelig.

Read More
Alexander ReinPilot
Utvider piloten med to nye kommuner

Vi får stadig flere gravide brukere gjennom piloteringen i Bærum og Lier, og ikke minst masse nyttig erfaring for stadig å øke brukerverdien av Helseoversikt. Nå utvider vi piloten med to nye kommuner. Velkommen til Flå og Nes!

Read More
Alexander Rein
Lier kommune klare for Helseoversikt

De første ukene i pilot av tjenesten for gravide sammen med Bærum kommune har gått veldig bra. Derfor er vi klare for å ta ombord en kommune til for bli klokere og forbedre løsningen. Vi er derfor veldig tilfredse med at Lier er så positive til å digitalisere helsestasjonstjenesten, og vi starter opp der i disse dager.

Read More