Line blir Head of Content: Skal ta norsk helsekompetanse ut i verden

– Med Line på laget er vi endelig klare til å ta vårt produkt og norsk helsekompetanse ut i verden, sier Peter Gulliksen, CEO og Co-Founder i Helseoversikt.

E-helse selskapet Helseoversikt har nå rekruttert enda en viktig nøkkelrolle i selskapet. Line Blokhus får rollen som Head of Content i Helseoversikt. Selskapet har hatt stor suksess i Norge med over 150.000 brukere av sin e-helse-app, og styrker nå staben i forkant av global lansering og rebranding.

– Jeg gleder meg til å utvikle inspirerende og engasjerende innhold for å øke helsekompetansen til gravide og småbarnsforeldre – både her i Norge og globalt. Min rolle blir å styrke og kvalitetssikre innholdet vi presenterer for brukerne våre. Mye av innholdet vi publiserer kommer fra kompetansen til det norske helsevesen, og jeg ser frem til å promotere denne helsekompetansen i resten av verden, sier Line.

Line kommer fra Anorak der hun var ansatt som Head of Content.

– Vi er veldig fornøyde med å få Line Blokhus med på laget. Hun gjør Helseoversikt klare for lansering av nye produkt, brand og ikke minst vår internasjonale lansering, avslutter Peter.


Om Helseoversikt

Helseoversikt tilbyr viktig og riktig helseinformasjon samlet på ett sted. Ved hjelp av ledende teknologi CareFeed®, tilpasser Helseoversikt innhold og verktøy til riktig tid - slik at mottakeren utrustes til å ta gode helsevalg for seg selv eller den man er glad i, samt bidrar til effektivt tidsbruk for helsepersonell og helseforetak. Innholdet i Helseoversikt følger kilder og retningslinjene fra HelseNorge.

Helseoversikt forbedrer folkehelsen ved hjelp av nyskapende helse- og læringsteknologi. Vi har utviklet en skalerbar plattform som utruster helsetjenesten med digitale verktøy for å utdanne og istandsette pasienter til bedre ta vare på egen helse. Kjernen i plattformen er utviklet for å støtte mange ulike brukergrupper og for å understøtte en internasjonal ekspansjon.

Selskapet lanserte plattformen høsten 2019, og har i dag 150.000 brukere og samarbeide med over 100 kommuner i Norge.

For mer informasjon om undersøkelsen, kontakt:
Peter Gulliksen, CEO
Mail: peter@helseoversikt.no
Tlf: 91118216

 

Line Blokhus klar som Head of Content hos Helseoversikt

Alexander ReinPresse