Over 24 millioner besøk i appen i 2022 🚀

Helseoversikt hjelper stadige flere innbyggere med en enklere og tryggere hverdag. Appen vår hadde i 2022 over 24 millioner besøk. Vi er glad for at vi hjelper så mange gravide og foreldre i Norge med å ta bedre helsevalg.

- Vi er stolte av å utgjøre en målbar forskjell for  gravide og småbarnsforeldre i hele landet, samt spille på lag med helsetjenesten og bidra til økt helsekompetanse i befolkningen, sier Peter Gulliksen, Daglig Leder i Helseoversikt.

Et lite tilbakeblikk i tall fra 2022:

  • Over 145 000 registrerte brukere av appen

  • Over 24 millioner besøk i appen

  • Over 8 millioner leste artikler (ekskludert brukt av våre digitale verktøy og annen funksjonalitet)


Markedsledende læringsplattform

Helseoversikt har blitt den markedsledende læringsplattformen for gravide og småbarnsforeldre i Norge. Selskapet jobber tett med diverse aktører for å kunne tilby den beste digitale helsetjenesten for innbyggerne. Blant annet har selskapet over 90 kommuner som bruker Helseoversikt i sitt arbeid mot disse målgruppene. Les mer om oss her.

Spennende tid i vente

Veksten og de mange gode tilbakemeldingene fra brukerne gir oss motivasjon til å jobbe på videre for å lage endre bedre løsninger for innbyggerne og helsetjenesten. Vi vet samtidig også at det er mye som har stort potensial til å være bedre. Det jobber vi hele tiden med, men det lite team så blir det mange spennende prioriteringer vi må ta. Uansett, i 2023 vil det komme mange spennende nyheter fra selskapet. Vi gleder oss til fortsettelsen, og takk for tilliten så langt!

 

Innspill til oss? Vi elsker tilbakemeldinger!
Har du ris eller ros til oss, send det inn til oss her. Du oppgir selv om henvendelsen er anonym.