Mange fornøyde og aktive brukere

En stund siden forrige nyhet nå. Det har vært mye som har skjedd den siste måneden, og derfor har vi ikke hatt tid til å skrive nyhetssaker. Det kommer stadig flere brukere som bruker Helseoversikt aktivt for trygg og relevant helseinformasjon i graviditeten og småbarnsfasen.


Fornøyde brukere = ferskvare

Vi har i dag brukere fra hele Norge. At en velger å laste ned appen og registrere seg som bruker, er forsåvidt hyggelig. Det viktigste er imidlertid at en ser så stor nytteverdi at en bruker dette som en kilde til viktig og riktig informasjon underveis i graviditet og småbarnsfasen. Det er gledelig å se at veldig mange er veldig aktive brukere. Uten at det er noen hvilepute for oss.

– Jeg synes det er helt genialt, sier Elzhana I. Nikolova (30) til Mitt Lillehammer om Helseoversikt. Hun er på seksukers-kontroll med sønnen Kristoffer på Lillehammer helsestasjon. Lillehammer en av de 54 Helseoversikt-kommunene. Les hele saken her (krever abonnement).

Fornøyde brukere er ferskvare. Vi i Helseoversikt jobber knallhardt slik at alle gravide (og partner) og småbarnsforeldre i hele Norge til enhver tid vil oppleve Helseoversikt som trygt, enkelt og relevant. Har nettopp du tips til hva vi kan gjøre for at appen skal bli bedre for deg - rist på telefonen når du er i appen for å sende oss en melding eller send oss en mail ved å trykke her.

Helseoversikt digitaliserer helsestasjonene i Norge

Helseoversikt tror på at den beste helsetjenesten for gravide og småbarnsforeldre blir til når det digitale er i tett samspill med fysisk helsetjeneste. I den fysiske helsetjenesten for disse gruppene, så har helsestasjonene en helt sentral rolle. Vi samarbeider godt med mange kommuner, og 54 kommuner er allerede Helseoversikt-kommuner (se hele listen her).

- Helsestasjonens brosjyrer vil som følge av digitaliseringen ikke lenger være tilgjengelig i fysisk form. De blir kun tilgjengelige via appen, skriver Kragerø Blad Vestmar etter at Kragerø kommune nylig kom i gang med Helseoversikt. Les hele saken her (krever abonnement).

Er din kommune interessert i å digitalisere tjenestetilbudet mot gravide og småbarnsforeldre? Ta kontakt med oss her.