Velkommen til Helseoversikt-kommune nummer 50!

Vi har nådd en liten milepæl - vi har nå 50 Helseoversikt-kommuner! Disse kommunene ser Helseoversikt som et nyttig verktøy for å digitalisere helsestasjonstjenesten. Gjennom Helseoversikt kan de enkelt møte innbyggerne på en flate de foretrekker i 2020.

Se oversikten over alle Helseoversikt-kommunene her

Helseoversikt har allerede brukere i 351 av landets 356 kommuner. I 50 av disse kommunene har innbyggerne muligheten til å få informasjon om tjenestetilbudet og kontaktinfo til viktige helsekontakter. I mange kommuner gjennomføres vi også andre initiativ for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for innbyggerne.


Digitaliserer helsestasjonen

Helseoversikt er med andre ord godt i gang med å digitalisere helsestasjonstjenesten over hele Norge. Vi er svært takknemlige for den responsen vi har fått.

Vi tror på at den beste helsetjenesten skapes når en utnytter det beste fra den fysiske og digitale verden. Derfor er vi opptatt av å hele tiden utvikle og forbedre samspillet mellom helsestasjonene i kommunene og vår digitale tjeneste - til det beste for innbyggerne. Gode initiativ som fungerer et sted, vil enkelt kunne tilbys til andre kommuner. Her har vi allerede gode eksempler fra kommunene som er i gang med Helseoversikt.

Vil din kommune også digitalisere tjenestetilbudet til gravide og småbarnsforeldre?
Trykk her for å lese mer