Helseoversikt over hele Norge!

På kort tid har Helseoversikt havnet på mobilen til innbyggere fra store deler av Norge. Gravide og småbarnsforeldre fra 406 kommuner bruker allerede Helseoversikt for en enklere og tryggere hverdag.

Hos Helseoversikt får brukerne kvalitetssikrede helseråd, utvikling uke for uke, påminnelse om viktige oppgaver, nyttige verktøy og mye mer. Tjenesten er utviklet i tett samarbeid med helsepersonell, og fungerer i godt samspill med fysisk helsetjeneste. Helseoversikt skaper morgendagens helsetjeneste for gravide og småbarnsforeldre. Og best av alt; den er tilgjengelig allerede idag.

42 kommuner er allerede Helseoversikt-kommuner

Innbyggere i Helseoversikt-kommunene får tilpasset informasjon om det gode tjenestetilbudet fra kommunen deres i Helseoversikt-appen. Helseoversikt er gratis for kommunene, og det er veldig enkelt å komme igang. Vi i Helseoversikt har allerede løsningen klar som innbyggerne trenger, og har nå god erfaring fra hva som fungerer fra andre kommuner. 42 kommuner har allerede registrert seg, og flere er på vei inn.

Vil din kommune også synliggjøre deres gode tjenestetilbud til kommunens gravide og småbarnsforeldre?
Trykk her for å lese mer


Vi er takknemlige for at brukere fra hele Norge bruker oss allerede. Og vi jobber hele tiden for å skape en enda bedre tjeneste for brukerne våre. Følg med fremover, og ikke nøl med å ta kontakt om dere har forslag til forbedringer. Det enkleste å gjøre det på, er å riste på telefonen når dere er inne i appen.

Vi er veldig takknemlige for mottakelsen, og gleder oss til fortsettelsen!