NYHET! Støtte for videokonsultasjoner ved bruk av Join fra Norsk Helsenett

Norsk Helsenett sitt videoverktøy Join er nå kompatibelt med Helseoversikt. Vi har allerede støtte for Confrere, og nå støtter vi også Join som underleverandør for videokonsultasjoner slik at opplevelsen blir skreddersydd for bruk på norske helsestasjoner.


Join vet vi er foretrukket av mange kommuner. Alle kommuner er medlemmer av Norsk Helsenett, og har gratis tilgang til å bruke Join som videoverktøy.

Bruker din kommune Join som videoverktøy, er det bare å trykke her for å gjøre det aktivt også via Helseoversikt.

Hvorfor aktivere videoverktøy gjennom Helseoversikt?

Sikker videokonsultasjon gjennom Helseoversikt gir en innbyggertjeneste som er skreddersydd for norske helsestasjoner. Innbygger får en notifisering på telefonen som oppfordrer til å lese trygge helseråd og se videoer før og etter konsultasjonen. På den måten blir kvaliteten på konsultasjonen og oppfølgningen best mulig. Les mer om videokonsultasjon på helsestasjoner her. Vi tilbyr pr. i dag støtte for Confrere og Join som leverandør av videoverktøy. 

Nysgjerrig på Join eller videokonsultasjoner generelt?

Vi gir dere gjerne sparring omkring dette. Vi har nyttige erfaringer fra andre kommuner vi gjerne deler, samt kan hjelpe dere med å komme i gang. Det tar ikke mange minuttene for å komme i gang med trygge og brukervennlige videokonsultasjoner på helsestasjonene. Og dette vil garantert være noe innbyggerne vil forvente mer og mer i fremtiden.