Helseoversikt på Jordmordagene 2019

Det er inspirerende for oss å møte så mange dyktige jordmødre på Jordmordagene 2019. Den beste svangerskaps-, fødsel og barselomsorgen i fremtiden vil skapes i tett samspill mellom det som skjer digitalt og fysisk. Helseoversikt har allerede klar den digitale tjenesten gravide etterspør.

Jordmordagene 2019 arrangeres av Den norske jordmorforening, og går av stabelen torsdag 31. oktober og fredag 1. november. Nærmere 250 jordmødre er tilstede på seminaret, og Helseoversikt deltar med stand.

Helseoversikt sprer seg til stadig større deler av Norge. Vi har nå gravide som bruker Helseoversikt som bor i over 380 forskjellig kommuner. Vi nærmer oss 40 Helseoversikt-kommuner. I disse kommunene får innbyggerne, i tillegg til alt annet innhold og funksjonalitet, informasjon om det gode helsetjenestetilbudet som kommunen tilbyr.

Helseoversikt gir gravide og småbarnsforeldre viktige og riktige helseråd. Slutt på papirbrosjyrer som innbyggerne ikke vil ha. Slutt på å gå seg vill blant utallige kilder på nettet. Vi tror på at den beste helsetjenesten skapes gjennom et tett samspill mellom det digitale og fysiske tjenestetilbudet. Det er derfor vi jobber tett med mange kommuner og helsepersonell – sammen lager vi fremtidens tjeneste for alle gravide og småbarnsforeldre. På Jordmordagene har vi mange gode samtaler om hvordan vi kan oppnå vårt felles mål for gravide og partner i Norge. En enda tryggere og bedre svangerskaps-, fødsel- og barselomsorg.

Les mer om Jordmordagene 2019 her

IMG_6158.jpg