Stine Sofies Stiftelse og Helseoversikt samarbeider om å nå ut med viktig informasjon

Stine Sofie Foreldrepakke ble lansert 1. oktober. Helseoversikt og Stine Sofies Stiftelse har inngått en samarbeidsavtale som gjør at dette viktige innholdet også er tilgjengelig hos Helseoversikt.  

-Helseoversikt jobber hele tiden for at gravide og småbarnsforeldre skal få viktig og riktig informasjon samlet ett sted. Vi er derfor veldig glad for at vi også har på plass informasjon, gode råd og videoer fra Stine Sofie Foreldrepakke, sier Alexander Rein hos Helseoversikt.

Stine Sofie Foreldrepakke er et universelt informasjonsprogram  for alle blivende og nybakte foreldre. Programmet skal styrke foreldrerollen, gi støtte og verktøy til å håndtere det som er krevende, og forebygge situasjoner som er utrygge og farlige for barnet.

Alle barn fortjener en trygg og god start på livet.Dette kan vi bidra med ved å gi blivende og nybakte foreldre viktig informasjon og verktøyene de trenger for å håndtere krevende situasjoner. De trenger også å vite hvem de kan kontakte når de trenger hjelp eller veiledning. Det sier spesialsykepleier Tone Emilie Spinnangr i Stine Sofies Stiftelse.

Også støtteverktøy for helsepersonell

Stine Sofie Foreldrepakke har laget innhold rettet mot blivende og nybakte foreldre, men har også masse gode støtteverktøy for fagfolk. Disse blir viktige aktører for å gjennomføre programmet. Stine Sofies Stiftelse og Helseoversikt har mange av de samme tankene rundt hvordan en skal få målgruppen til å tilegne seg viktig informasjon.

- Naturligvis må blivende og nybakte foreldre få informasjonen presentert på en brukervennlig måte, og i kanaler som foretrekkes i 2019. Samtidig må fagfolk ha tilgang på verktøy som gjør at de har fokus på dette i hverdagen, eksempelvis i de faste konsultasjonene som er på helsestasjonene rundt omkring i Norge. Vi i Helseoversikt ser frem til å bidra med å nå ut mot innholdet i Stine Sofie Foreldrepakke både mot foreldre og fagfolk i tiden fremover, avslutter Rein.

Helseoversikt ser frem til samarbeidet med Stine Sofies Stiftelse!

HelsepersonellToppNettside.jpg